• 4 March, 2021

Arsid R.

“Modelet e krijuara nga ekipi i TheCityStats bënë të mundur që ne të kuptojmë më mirë performancën, kënaqësinë dhe indikatorë të rëndësishme të ekipit tonë....
  • 4 March, 2021

Arjodita M.

“TheCityStats arriti të krijonte kanale gjeneruese të të dhënave, menaxhoi procesin e mbledhjes së të dhënave dhe ofroi analizë të hollësishme të të dhënave. Këto...
  • 4 March, 2021

Endri B.

“Unë jua rekomandoj TheCityStats. Ekipi i tyre sjell në tryezë gjithçka që nevojitet: aftësi statistikore dhe të dhëna, aftësinë për të parashikuar kërkesat e klientit...