Kush jemi?

Ne bëjmë që të dhënat të funksionojnë për ju.

TheCityStats është një kompani që operon në tregun e analizave të biznesit dhe këshillimit. Qëllimi ynë kryesor është t’u ofrojmë bizneseve private, por jo vetëm, shërbime në fushën e analizës së të dhënave, analizës së tregut, sondazhit, hulumtimit, etj., Duke zbatuar teknikat, teknologjitë dhe njohuritë më të fundit në këtë fushë.

Misioni ynë

Shpërndarja e kulturës së vendimmarrjes bazuar në të dhëna.

Vizioni ynë

Trajtojeni bazën tonë të klientit si partneri më i besuar në shpërndarjen e të dhënave strategjike, depërtimit dhe informacionit analitik.

Circle Two Small Circle Growth Small Circle Small Circle Circle Growth Growth Small Circle Small Circle Circle Big Small Circle Small Circle Small Circle

alt alt alt alt
Çfarë bëjmë ne

Shërbime të Avancuara të Analizave

Ne i ndihmojmë klientët tanë të afrohen më shumë me klientët, palët e interesit dhe punonjësit e tyre duke përkthyer të dhënat e kërkimit në inteligjencën e biznesit për të cilin mund të veproni. Ne e sigurojmë këtë përmes një vargu mjetesh drejtuese të tregut dhe një ekipi të përkushtuar ekspertësh.

Vlerat tona

– Risi – ne përqafojmë ndryshimin, inovacionin dhe teknologjitë e reja për t’i dhënë shërbimin më të mirë klientëve tanë
– Siguria – të dhënat tuaja janë të sigurta me ne
– Besueshmëria-ne i ofrojmë biznesit tuaj mjetet e duhura për të marrë vendimet e duhura
– Cilësia – ne garantojmë nivelin më të lartë të shërbimeve dhe njohuri të thelluara
– Puna në ekip – ne punojmë si ekip drejt një qëllimi të përbashkët

Rrjeti ynë

TheCityStats mbështetet në një rrjet stafi dhe partneriteti me një histori dhe përvojë të gjatë brenda vendit dhe jashtë saj, në fusha të ndryshme me interes të drejtpërdrejtë siç janë shkencat e të dhënave, kërkimi, etj.

Tregu ynë

Ne veprojmë si në tregun shqiptar ashtu edhe në atë ndërkombëtar, me fokusin tonë kryesor në cilësinë dhe shpejtësinë e produktit tonë.

Le të flasim

Kërkesa për propozim

  • "Modelet e krijuara nga ekipi i TheCityStats bënë të mundur që ne të kuptojmë më mirë performancën, kënaqësinë dhe indikatorë të rëndësishme të ekipit tonë. Këto njohuri na mundësuan të merrnim vendime strategjike të cilat rritën jetën e punonjësit brenda kompanisë dhe i bënë ata më produktivë."

   Client Image
   • Arsid R.
  • "TheCityStats arriti të krijonte kanale gjeneruese të të dhënave, menaxhoi procesin e mbledhjes së të dhënave dhe ofroi analizë të hollësishme të të dhënave. Këto mjete na ndihmuan të kuptojmë më mirë klientët tanë dhe nevojat e tyre. Unë do ta rekomandoja shumë TheCityStats për çdo biznes që punon me produkte."

   Client Image
   • Arjodita M.
  • "Unë jua rekomandoj TheCityStats. Ekipi i tyre sjell në tryezë gjithçka që nevojitet: aftësi statistikore dhe të dhëna, aftësinë për të parashikuar kërkesat e klientit dhe një qëndrim të drejtuar nga rezultatet. Ata na kanë mbështetur në shumë projekte që kanë ndihmuar në strategjitë tona të marketingut dhe rezultatet e shitjeve."

   Client Image
   • Endri B.