Ofrimi i Njohurive Statistikore Depërtuese Ne ofrojmë hulumtime të hollësishme, informacione mbi të dhënat dhe konsultime të biznesit duke përdorur një gamë të gjerë teknikash cilësore dhe sasiore. Na Kontaktoni
Rs-service
Drejtimi dhe suksesi i çdo biznesi varet nga marrja e vendimeve të duhura strategjike. Mënyra më e mirë për të kuptuar mundësitë tuaja është të merrni vendime të informuara që do t’iu japin përgjigje pyetjeve tuaja.
Service Image
Rs-service
Analiza e të dhënave është procesi i zbatimit sistematik të teknikave statistikore dhe / ose logjike për të përshkruar dhe ilustruar, kondensuar ,përmbledhur dhe vlerësuar të dhënat.
Service Image
Rs-service
Ju duhen njohuri: ne kemi zgjidhje. Në një botë tregjesh që përjetojnë ndërprerje dhe ndryshime të përditshme, mbledhja e të dhënave të besueshme, të dobishme dhe tërheqëse për njohuri më të thella, është një mjet i dobishëm për suksesin.
Service Image
Rs-service
TheCityStats ofron mbledhje sasiore dhe cilësore të të dhënave dhe shërbime të punës në terren për organizatat në Shqipëri dhe ndërkombëtarisht. Ne marrim pyetësorët / udhëzuesit e diskutimit të klientit dhe mbledhim të dhënat.
Service Image
Rs-service
Të dhënat janë karakteristika ose informacione, zakonisht numerike, që mblidhen përmes vëzhgimit. Në një kuptim më teknik, të dhënat janë një grup vlerash të variablave cilësorë ose sasiorë për një ose më shumë persona ose objekte.
Service Image
Rs-service
Forma e analizës përcaktohet nga qasja specifike cilësore e marrë (studimi në terren, biografia, etj.) dhe forma e të dhënave (shënime në terren, dokumente, etj.).
Service Image
Rs-service
Studimi i tregut është procesi i përcaktimit të qëndrueshmërisë së një shërbimi ose produkti të ri përmes hulumtimeve të kryera drejtpërdrejt me klientët e mundshëm. Studimi i tregut lejon një kompani të zbulojë tregun e synuar dhe të marrë mendime dhe reagime të tjera nga konsumatorët në lidhje me interesin e tyre për produktin ose shërbimin.

Service Image
Rs-service
Vizualizimi i të dhënave është paraqitja grafike e informacionit dhe të dhënave. Duke përdorur elemente vizualë si grafikët dhe hartat, mjetet e vizualizimit të të dhënave ofrojnë një mënyrë të arritshme për të parë dhe kuptuar trendet, skajet dhe modelet në të dhëna.

Service Image
Provoni shërbimin tonë

Shkarkoni modelet

Parashikimi i shitjeve

Mungesa e punonjësve

Llogaritësi i huasë

Hapat e punës

Si funksionon TheCityStats

Identifikimi i Problemit

Process Image
Process Image

Rishikimi i Letërsisë/Literaturës

Rishikimi i Letërsisë/Literaturës

Process Image

Vendosja e Objektivave të Kërkimit

Process Image
Process Image

Zgjedhja e Modelit të Studimit

Zgjedhja e Modelit të Studimit

Process Image

Vendimi për Modelin

Process Image
Process Image

Mbledhja e të Dhënave

Mbledhja e të Dhënave

Process Image

Përpunimi dhe Analizimi i të Dhënave

Process Image
Process Image

Shkrimi i Raportit

Shkrimi i Raportit

Process Image
Klient i kënaqur

Klientët për të cilët punojmë

 • Vigan Group
 • Global Digital City
 • Bio Officina
 • UnitCenter
 • BRIDGE
 • 3A Projects
Dëshmitë

Çfarë thonë klientët tanë

 • "Modelet e krijuara nga ekipi i TheCityStats bënë të mundur që ne të kuptojmë më mirë performancën, kënaqësinë dhe indikatorë të rëndësishme të ekipit tonë. Këto njohuri na mundësuan të merrnim vendime strategjike të cilat rritën jetën e punonjësit brenda kompanisë dhe i bënë ata më produktivë."

  Client Image
  • Arsid R.
 • "TheCityStats arriti të krijonte kanale gjeneruese të të dhënave, menaxhoi procesin e mbledhjes së të dhënave dhe ofroi analizë të hollësishme të të dhënave. Këto mjete na ndihmuan të kuptojmë më mirë klientët tanë dhe nevojat e tyre. Unë do ta rekomandoja shumë TheCityStats për çdo biznes që punon me produkte."

  Client Image
  • Arjodita M.
 • "Unë jua rekomandoj TheCityStats. Ekipi i tyre sjell në tryezë gjithçka që nevojitet: aftësi statistikore dhe të dhëna, aftësinë për të parashikuar kërkesat e klientit dhe një qëndrim të drejtuar nga rezultatet. Ata na kanë mbështetur në shumë projekte që kanë ndihmuar në strategjitë tona të marketingut dhe rezultatet e shitjeve."

  Client Image
  • Endri B.
Le të flasim

Kërkesa për propozim

  Lajme dhe përditësime

  Lajmet dhe blogu i fundit

  Le të fillojmë projektin tuaj

  Mos humb më shumë kohë! Le të diskutojmë kërkesën tuaj!